Over ons

Het Foodatelier is al sinds de oprichting in 2000 de specialist in business development in Food & Agri.​

Wij helpen onze opdrachtgevers verder te kijken dan hun dagelijks werk, ondersteunen hen in het nemen van juiste strategische beslissingen en vertalen dit naar concrete plannen. Onze business development aanpak is gericht op vernieuwing in opkomende en bestaande markten. We creëren waarde in producten en markten, en ontwikkelen toekomstbestendige businessmodellen.​

Het Foodatelier bestaat uit een enthousiast team van collega’s, waarin iedereen zijn of haar eigen interesse, passie en/of praktische ervaring heeft in food. Dit vinden we essentieel voor de juiste fit in het team én voor de juiste fit met onze klanten.

Het team

Loes Eilander
Business Development Manager

Let's connect
Robert Oude Luttikhuis
Business Development Manager

Let's connect
Marc Oude Luttikhuis
Founding Partner

Let's connect
Tessa Beusink
Food Marketeer

Let's connect
Anne Ardts
Product Manager

Let's connect
Jelle Wagenaar
Productontwikkelaar

Let's connect

Digital Food Factory

De Digital Food Factory is het thuis van Het Foodatelier, DiDutch en MetaChef. Drie ondernemingen die elkaar versterken vanuit hun eigen expertise én gedeelde passie voor food en technologie.

De Digital Food Factory is gevestigd in de watertoren van de voormalige Menko textielfabriek, in de historische wijk Roombeek te Enschede.

DiDutch is een industrieel ontwerpbureau met een specifieke focus op food, lifestyle & mobility. Voor hun opdrachtgevers ontwikkelen ze producten, verpakkingen en procesoplossingen die er écht toe doen. Altijd met aandacht voor maatschappelijke vraagstukken en hoogwaardig ontwerp, dit noemen zij care for design.

MetaChef is een softwarebedrijf en levert 3D producten en oplossingen voor onderwijs, marketing en onderzoek. Hun oplossingen worden onder meer gebruikt in interactief lesmateriaal, verkooppresentaties, online marketing en productontwikkeling. Klanten krijgen toegang tot één online platform, waardoor alles altijd en overal gebruikt kan worden.

Onze partners

Om samen met onze klanten de juiste business kansen te herkennen én te benutten, werken we bij specialistische vraagstukken samen met bepalende partners in de levensmiddelenindustrie. Zij kunnen ons, en daarmee onze klant, ondersteunen in verschillende projecten en vragen.​