Het Foodatelier Logo

Over

Het foodatelier

Sinds 2001 is het Foodatelier actief in de levensmiddelen industrie als dé partner voor ondersteuning in (new) business development. Door onze kennis van product, proces & keten, weten we wat onze klanten dagelijks bezighoudt. Waar ze tegenaanlopen, maar ook waar ze behoefte aan hebben.

Met deze kennis kunnen we relevante markt- en consumenten inzichten op de juiste manier interpreteren en omzetten in een praktische aanpak voor groei. Én helpen we onze klanten met het verbeteren, versnellen of vernieuwen in food!

Het Foodatelier_Expertise-eigen-huis

Expertise in eigen huis

Het Foodatelier_eigen-insights-dashboard

Eigen Insights dashboard

Het Foodatelier_Actief-in-de-hele-keten

Actief in de hele keten

Digital Food Factory

De Digital Food Factory is het thuis van Het Foodatelier, DiDutch en MetaChef. Drie ondernemingen die elkaar versterken vanuit hun eigen expertise én gedeelde passie voor food en technologie.

De Digital Food Factory is gevestigd in de watertoren van de voormalige Menko textielfabriek, in de historische wijk Roombeek te Enschede.

Ontdek meer!

DiDutch is een industrieel ontwerpbureau met een specifieke focus op food, lifestyle & mobility. Voor hun opdrachtgevers ontwikkelen ze producten, verpakkingen en procesoplossingen die er écht toe doen. Altijd met aandacht voor maatschappelijke vraagstukken en hoogwaardig ontwerp, dit noemen zij care for design.

Meer over DiDutch »

MetaChef is een softwarebedrijf en levert 3D producten en oplossingen voor onderwijs, marketing en onderzoek. Hun oplossingen worden onder meer gebruikt in interactief lesmateriaal, verkooppresentaties, online marketing en productontwikkeling. Klanten krijgen toegang tot één online platform, waardoor alles altijd en overal gebruikt kan worden.

Meer over MetaChef »