Over ons

Foodatelier Digital Food Factory - blok 1

FOODATELIER

Sinds 2000 werkt Het Foodatelier aan new business & innovatie in food; in de hele voedselketen! Van agro tot industrie, retail, foodservice en (food) onderwijs. We bieden daarom absolute betrokkenheid, bij al onze klanten en bij elk project. Het team bestaat uit 7 collega’s met elke collega zijn of haar eigen expertise in food waardoor alle specialisaties in huis zijn.

Samen met zusterbedrijven DiDutch & MetaChef is Het Foodatelier sinds 2021 gevestigd in het voormalig Menko-gebouw in Roombeek (Enschede). De plek waar food & technology samenkomen en dé thuisbasis van onze Digital Food Factory. Samen met hen bieden we een full-service aanpak in new business in digital food; van strategie & conceptontwikkeling tot 3D visualisaties & verpakkingsontwerp.

Wij zoeken een enthousiaste food marketeer!

MetaChef

MetaChef is internationale uitgever van interactief 3D beeldmateriaal voor gebruik op de nieuwste generatie web, mobile en AR/VR devices. Met grote expertise in de wereld van food, agri & tech zijn ze dan ook dé specialist voor de food industrie, retail & foodservice en onderwijs.

Meer over MetaChef
Foodatelier Digital Food Factory - blok 2
Foodatelier Digital Food Factory - blok 3

DiDutch

DiDutch focust zich op product- en verpakkingsontwerp in food, lifestyle & mobility. Het creëren van meerwaarde voor de klant en eindgebruiker is hét uitgangspunt. Er zijn drie elementen die doorslaggevend zijn in de aanpak van DiDutch: design, gebruiksgemak & duurzaamheid. Ze ontwerpen & ontwikkelen producten en verpakkingen die er écht toe doen: value by design.

Meer over DiDutch

Contact


ADRES
Bosuilstraat 11 (Menko pand)
7523 BJ Enschede
Nederland

Routebeschrijving

TESTPANEL
Wil je aan de basis staan van de ontwikkeling
van nieuwe food producten?

Ja, ik wil bij het testpanel