Onze aanpak

Onze aanpak is zijn gebaseerd op de kenmerken van een echt atelier.

Het Foodatelier beschikt over vier expertises waarmee we food & agri bedrijven verder helpen. Onze aanpak voor deze expertises is gebaseerd op de kenmerken van een echt atelier. We zien de vraagstukken van onze klanten als een soort van legpuzzel, waarbij belangrijke puzzelstukken vaak grotendeels onbekend zijn of zelfs een geheel nieuwe aanpak vereisen.

Maatwerk

The devil is in the details. Want hoewel processen in food & agri vaak overeenkomsten vertonen, zijn er altijd specifieke verschillen tussen producten, markten en organisaties. Het leveren van maatwerk is dan ook essentieel. We garanderen dit door onze uitgebreide expertise in combinatie met ons opgebouwde trackrecord.

Sterke betrokkenheid

Een sterke betrokkenheid is één van ons belangrijkste kenmerken. Bij het werken aan complexe, specifieke vraagstukken is een langdurige relatie wat het verschil maakt. Referenties zijn uiteraard op te vragen, of zie de pagina met inspirerende cases.

Specifieke expertise

Uitgebreide kennis van de keten, markt, product en proces zijn bepalend voor de kwaliteit van ons werk. Met onze expertise geven we invulling aan strategie, plan en uitvoering. Het spreekt voor zich dat onze mensen uitgebreide ervaring hebben opgebouwd in verschillende functies binnen de food- en agri markt.

Kwaliteit

We stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van ons werk en nemen alleen genoegen met een 10+ ervaring bij onze klanten. Hier zit ook de handtekening van Het Foodatelier: duidelijke plannen en een concrete vertaling vanuit de grote hoeveelheid kennis, databronnen en ontwikkelingen voor alle stakeholders.

Maak kennis met ons team

Met ruim 20 jaar ervaring met opdrachtgevers uit de hele keten kunnen wij maatwerk garanderen!