Besteed meer tijd aan wat je écht belangrijk vindt

Werk slimmer met AI!

"Wat betekent AI eigenlijk?"
"Hoe gebruik ik ChatGPT in mijn dagelijkse werk?"
"Ik hoor veel over AI, is dit ook relevant voor mij?"
"Hoe gebruik ik ChatGPT in mijn dagelijkse werk?"
"Ik hoor veel over AI, is dit ook relevant voor mij?"
"Is AI van toegevoegde waarde voor mijn organisatie?"

Laat je inspireren

Ontdek de nieuwste trends op het gebied van AI en ChatGPT in de food industrie en laat je inspireren door snelle data-analyses, eenvoudige opmaak van teksten en het automatiseren van taken.

Ga zelf aan de slag!

Doe hands-on ervaring op met de nieuwste AI-tools, en leer hoe je je dagelijkse werkzaamheden efficiënter uitvoert, zoals het samenstellen van recepturen, het ontwikkelen van concepten en het maken van beeldmateriaal.

De AI Teamsessie voor jou!

Het gebruik van AI heeft onze werkwijze en prestaties enorm bevorderd. Wij helpen jou met handige en gemakkelijke tips en tools. 

Ontdek alle mogelijkheden van AI bij de Digital Food Factory, dé plek waar technologie en voeding samen komen! Onze AI Teamsessie helpt jou en jouw team met het toepassen van AI in je dagelijkse werk.

vion inspiratiesessie

Praktische informatie

  • Tijdsduur: 4 uur 
  • Locatie: Het Foodatelier – Digital Food Factory
  • Deelnamekosten: € 150,- per persoon
  • Aantal deelnemers: 5 tot 10 personen 

Wij organiseren de teamsessie in samenwerking met DiDutch & MetaChef

DiDutch is een industrieel ontwerpbureau met een specifieke focus op food, lifestyle & mobility. Voor hun opdrachtgevers ontwikkelen ze producten, verpakkingen en procesoplossingen die er écht toe doen. Altijd met aandacht voor maatschappelijke vraagstukken en hoogwaardig ontwerp, dit noemen zij care for design.

MetaChef is een softwarebedrijf en levert 3D producten en oplossingen voor onderwijs, marketing en onderzoek. Hun oplossingen worden onder meer gebruikt in interactief lesmateriaal, verkooppresentaties, online marketing en productontwikkeling. Klanten krijgen toegang tot één online platform, waardoor alles altijd en overal gebruikt kan worden.