
FOODATELIER
Sinds 2000 werkt Het Foodatelier aan new business & innovatie in food; in de breedte van de hele levensmiddelenindustrie! Van agro t/m industrie, retail, foodservice en (food)onderwijs. Wij bieden daarom absolute betrokkenheid, bij al onze klanten en in elk project. Het team bestaat uit 7 collega’s met elk zijn of haar eigen expertise in food, waardoor in de basis alle specialisaties in eigen huis zijn.
Samen met zusterbedrijven DiDutch & Digital Chef zit het Foodatelier sinds 2021 in het voormalig Menkopand in Roombeek (Enschede); dé plek waar food & tech samenkomen en tevens de thuisbasis voor onze Digital Food Factory. Samen met hen bieden we een full-service aanpak in new business in digital food; van strategie & conceptontwikkeling, tot 3D visualisaties & verpakkingsdesign.
Ons team









DiDutch
DiDutch focust zich op product & package design in food, lifestyle & mobility. Hierbij is het creëren van meerwaarde voor de klant én eindgebruiker het uitgangspunt. In de aanpak van DiDutch zijn 3 elementen dan ook bepalend: vormgeving, gebruiksgemak & duurzaamheid. Alleen zo komen ze tot producten en verpakkingen die écht relevant zijn; value by design.
Digital Chef
Digital Chef helpt ontwikkelaars, marketeers en docenten hun verhaal nog beter uit te leggen met behulp van 3D visualisaties. Korte time-to-market, meer beleving en lagere kosten: één beeld, duizend mogelijkheden.

Contact
ADRES
Bosuilstraat 11 (Menko pand)
7523 BJ Enschede
Nederland
TESTPANEL
Wil je aan de basis staan van de ontwikkeling
van nieuwe food producten?