(Digital) marketing en sales

Foodatelier digital marketing

SNEL ONLINE GROEI MET EEN BEWEZEN AANPAK!

Met onze digital sales en marketingaanpak sluiten we de strategiefase eenvoudig aan op de praktische uitvoering. De strategie wordt gezamenlijk in 1 kick-off sessie bepaald en vanuit daar kunnen we direct door naar de concrete ontwikkeling van de gekozen persona’s, de bijbehorende buyers journey en de beste content voor het juiste kanaal. Direct resultaat!

Online B2B sales

Zichtbaar zijn waar jouw online klant zich ook bevindt, dat is een voorwaarde voor een succesvolle e-commerce aanpak. Een slimme en concrete buyer’s journey gecombineerd met de juiste aansprekende content levert een duidelijk plan op om de lange termijn verkoopdoelstelling te behalen!

  • Persona’s & buyers journey
  • Contentontwikkeling
Ontdek de mogelijkheden!
ONLINE CATEGORY MANAGEMENT

Van offline naar online business vraagt ​​om een ​​andere aanpak! Hoe maak je de juiste keuzes, waar focus je op en kun je de online shopper net zo goed bedienen als je huidige klanten? Op basis van een analyse van de nieuwe online categorie, concurrent en consument, kunnen we een duidelijke strategie en een plan van aanpak ontwikkelen om de customer journey te optimaliseren.

  • Markt- en categorie-scan
  • Online gebruikersonderzoek (consument)
Vraag een voorbeeldcase aan!

Contact


ADRES
Bosuilstraat 11 (Menko pand)
7523 BJ Enschede
Nederland

Routebeschrijving

TESTPANEL
Wil je aan de basis staan van de ontwikkeling
van nieuwe food producten?

Ja, ik wil bij het testpanel