Foodservice

Foodatelier Foodservice Markt - blok 1

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Binnen foodservice zijn er meerdere segmenten. Allemaal met hun eigen behoeften en uitdagingen en daarmee ook vanuit een andere benadering en aanpak. Waar wil je je op richten en hoe speel je daar op in? De vraag van de gast staat in deze centraal en vragen om concepten met een sterke klantfocus.

Meer over concept- en productontwikkeling

nieuwe verdienmodellen

Op basis van insights, ontwikkelingen in de markt en consumentenonderzoek leggen we de basis voor een nieuwe strategie. Aan de hand van een roadmap werken we aan een aantal scenario’s. Het uiteindelijke doel is en helder verdien model, om zo gezamenlijke keuzes praktisch kunnen onderbouwen.

Meer over consumentenonderzoek

Contact


ADRES
Bosuilstraat 11 (Menko pand)
7523 BJ Enschede
Nederland

Routebeschrijving

TESTPANEL
Wil je aan de basis staan van de ontwikkeling
van nieuwe food producten?

Ja, ik wil bij het testpanel