Het Foodatelier Logo

Digital & e-commerce

HOE GAAN WE OM MET DIGITALISERING RICHTING DE Organisatie EN KLANTEN?”

Door de snel veranderende digitale wereld, zijn partijen in de hele levensmiddelenindustrie op zoek naar een manier om hun marketing, supply chain & aanbod hierop aan te passen. Niet alleen is het een noodzaak, het is ook dé kans om te profiteren van de vele groeimogelijkheden die deze digitaliseringsslag biedt. Maar hoe weet je wat in het online landschap relevant is voor jouw business en welke kansen je kunt benutten? Wij helpen jou verbeteren en versnellen van je (online) business.

De levensmiddelenindustrie is sterk onderhevig aan economische & maatschappelijke ontwikkelingen. Het zorgt voor grote groeimogelijkheden voor producenten, zeker als je kijkt vanuit digitalisering. Wij helpen je bij deze digitale transitie in food, met een strategische aanpak voor digitalisering van je business.

Lees meer »

Wij helpen je met een stapsgewijze (online) aanpak om relaties met bestaande klanten te versterken, en gelijktijdig nieuwe relaties met prospects op te bouwen.

Lees meer »

Als merkproducent is het essentieel een scherp e-commerce beleid te hebben die maximaal aansluit op snel veranderende consumentenbehoefte & online ontwikkelingen. Wij helpen je met online categorie management, door middel van het e-commerce paspoort.

Lees meer »