Vacature: Food Concept ontwikkelaar

09 juli 2019 /

Het Foodatelier houdt zich vooral bezig met new business vraagstukken vanuit ondernemingsstrategie voor diverse klanten in de levensmiddelenindustrie. Bijna alle zaken die nieuw zijn, van simpele aanpassingen tot en met baanbrekende innovaties, zijn risicovol, uitdagend en onzeker.

Onze klanten uit de levensmiddelenindustrie verwachten van ons dan ook doordachte plannen en betrokkenheid bij de uitvoering, altijd vertrekkende vanuit strategie, consument- en marktinzichten en technologie. En dan vooral voor die plannen die het verschil maken!

Daarvoor werken wij met een team van jonge en ervaren professionals op het gebied van strategie, marktonderzoek, productontwikkeling en marketingmanagement. Wij werken o.a voor Beemster Kaas, Boermarke, Smeding, Pré Pain, Hilton Foods, Vezet, en Mission Foods.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Food concept ontwikkelaar (m/v)

Profiel
Je bent een echte ‘foodie’. Je barst van de (culinaire) ideeën en bent enthousiast. Jij weet zelfstandig conceptideeën uit te werken naar concrete producten. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de foodservice en industrie. Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig. Het past bij je om de rol van projectleider op te pakken voor (NPD) projecten.

Functie-eisen
Afgeronde opleiding HBO Levensmiddelentechnologie, Food & business of Food Design & Innovation
Enkele jaren aantoonbare kennis en ervaring in de levensmiddelenindustrie, foodservice en/of retail
Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
Ervaring met new business vraagstukken is een pré

Competenties
Minimaal 2 jaar praktische ervaring, bij voorkeur in food;

Je bent creatief en weet je ideeën door te vertalen naar de praktijk;

Je bent communicatief vaardig en hebt een pro-actieve houding;

Je kan zelfstandig werken, maar vind samenwerken ook leuk

Je hebt ervaring met MS Office;

Aanbod
Een uitdagende job, waarbij je met een klein, enthousiast team in een inspirerende werkomgeving werkt. Je hebt een leuke en vooral inspirerende samenwerking met de collega’s van DiDutch & Digital Chef, je krijgt een marktconform salaris en (bijna) elke week sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel! Als foodies laten we ons graag inspireren door regelmatig samen op pad te gaan (nationaal & internationaal); bezoek aan nieuwe retail formules, concept stores, restaurants, steden etc.

Het betreft een fulltime functie.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op via 053-4801730 en vraag naar Jorien.

Reageren? Mail je CV en motivatie uiterlijk 19 juli a.s. naar  jorien@hetfoodatelier.nl